طرز تهیه خامه فرم گرفته

مواد لازم برای تهیه خامه فرم گرفته :

 خامه صبحانه  ۴۰۰ گرم
 پودر شکر  ۱۰۰ گرم

طرز تهیه خامه فرم گرفته :

خامه فرم گرفته که در دنیا با نام ویپینگ کریم شناخته می‌شود، همان خامه‌ای است که برای تزیین کیک و شیرینی‌تر از آن استفاده می‌شود. خامه زده شده یا خامه فرم گرفته خامه‌ای است که توسط همزدن با همزن برقی، همزن دستی یا چنگال، هوا به داخل آن وارد شده و به صورت سبک و پَرمانند در می‌آید.

طعم خامه فرم گرفته کمی شیرین است و گاهی اوقات به آن وانیل نیز اضافه می‌شود. خامه فرم گرفته به دو صورت تهیه می‌شود: در صورتی که با شکر تهیه شود، کرم شانتیلی نامیده می‌شود و در صورتی که خامه به تنهایی و بدون داشتن شکر زده شود، به فرانسوی Crème fouettèe (کرم فوته)نامیده می‌شود.

در اینجا قصد داریم طرز تهیه نوع اول یعنی خامه فرم گرفته با خامه صبحانه را به شما آموزش دهیم که بسیار ساده، اما وقت‌گیر است و نیاز به صبر و حوصله و دقت دارد.

برای تهیه خامه فرم گرفته، بعد از بازکردن در پاکت خامه، آب داخل آن را دور ریخته و خامه پاکتی را داخل ظرف استیل ریخته و روی خامه پودر شکر بریزید.
با چنگال و فقط به اندازه‌ای که شکر داخل خامه مخلوط شود، مواد را هم بزنید.
حالا خامه زده شده را داخل فریزر قرار دهید تا تگری شود. بسته به فصل، مدت زمان ماندن خامه در فریزر متفاوت است. برای مثال در فصل زمستان بعد از ۲۰ دقیقه خامه شما آماده خواهد بود، اما اگر در فصل تابستان هستید، زمان بیشتری لازم دارید.
بعد از زمان مورد نظر، شکل خامه شما کمی از حالت شل درآمده و کمی سفت خواهد بود.
توصیه می‌شود از ابتدا یک ظرف بزرگ را برای کار انتخاب کنید، زیرا حجم خامه در آخر حداقل ۶ برابر می‌شود و به ظرف بزرگ نیاز است.
در اوایل کار، خامه کاملا آب می‌شود، ولی صبور باشید و همین‌طور به هم‌زدن ادامه بدهید.
همچنین در اوایل کار، داخل خامه تکه‌های چربی مشاهده می‌کنید، اما نگران نباشید. به هم‌زدن ادامه دهید.
به همین ترتیب ۵ دقیقه، ۵ دقیقه هم‌زدن را ادامه دهید تا حدی‌که دیگر تکه‌های چربی در خامه به چشم نخورند و خامه کاملا یک‌دست، لطیف و پفکی شده باشد.
این کار را آن قدر ادامه دهید تا خامه به فرمی برسد که رد پره‌های هم‌زن داخل آن باقی بماند.
در این مرحله اسانس مورد نظر (حدود ۳ قطره) و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی به خامه فرم گرفته اضافه کنید.

۵c34740b9ded7_2019-01-08_13-27  ba7c78c1ae1dbec929f2148


cakenet خامه ,می‌شود ,داخل ,تهیه ,دهید ,زمان ,ادامه دهید ,خامه کاملا ,هم‌زدن ادامه ,تکه‌های چربی ,اوایل کار، منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ارمین چت خاطرات من و حدیث کسا زهرا ی عشق مسافر مهتاب Junebcc6 love اِیس موویز شیتیل موزیک گرگان